foodformules

Het liefst creëren wij een restaurant, een grab & go shop, of coffeebar op een centrale plek in een gebouw en verzorgen wij  aanpalende banqueting- en vergaderactiviteiten. U herkent onze foodformules vanuit het straatbeeld en daar voelen wij ons goed bij. Daar waar u privé afspreekt, eet en koopt omdat de sfeer en het eten u aanspreekt, dat  zou ook tijdens werktijd bereikbaar en haalbaar moeten zijn.

Wij komen naar u toe met onze foodformules!

contractvormen

De contractvormen die binnen de contractcatering worden toegepast kennen wij van haver tot gort. Uiteraard anticiperen wij graag op de wensen van de opdrachtgevers. Wij hebben ervaring met de diverse contractvormen (aanneemsom, openboek en commercieel) en adviseren u graag inzake de contractvorm die het beste bij uw organisatie en uw servicepakket past.

Bij langdurige overeenkomsten zijn wij bereid om bepaalde investeringen voor onze rekening te nemen.

Frontdesk services

De Groene Artisanen  helpt u bij het organiseren van diverse receptiediensten zoals: receptionistes, gastvrouwen en servicedesk medewerkers. De receptionist is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus is een onmisbare schakel qua hospitality.

 

Zowel face-to-face als telefonisch krijgen klanten en bezoekers eerst te maken met de receptionist.

 

Onze mensen beschikken over professionele  luister- en gespreksvaardigheden en worden getraind op het gebied van hostmanship zodat iedere gast kan rekenen op een ‘warm welkom’.

 

 

 

Geschikte receptiediensten en of aanpalende services voor uw bedrijf

 

Tijdens een persoonlijke ontmoeting bij u op locatie kunnen we inventariseren welke dienstverlening en services gewenst zijn voor uw organisatie. We maken een analyse van de werkzaamheden en functie eisen en gaan aan de slag met een nauwkeurige werk omschrijving en selectie. Als er een juiste match is tussen onze organisaties (operationeel en financieel), kunnen we op korte termijn aan de slag.

 

 

 

Continuïteit en representatie

 

Om de continuïteit te waarborgen worden een team van meerdere ‘flexkrachten’ ingewerkt. Zij zijn in staat om uw vaste receptioniste te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte, vakantie of een dokters-/tandartsafspraak. De planning van de receptie is volledig in handen van De Groene Artisanen, evenals het bijhouden van de instructies, het houden van werkoverleg, functionering- en beoordelingsgesprekken. Onze medewerkers zijn gekleed in een representatief en herkenbaar kostuum. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor het verstrekken, het onderhoud en vervanging van het kostuum.Onze medewerkers kunnen full- of parttime worden ingezet.

 

 

 

Referenties
Wilt u referenties zien? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe positief onze klanten de receptiediensten van De groene Artisanen ervaren.

 

 

 

automaten- & pantryservice

Pantry- en warme dranken operator

Met ons zusterbedrijf Australian zitten we natuurlijk super dicht bij het vuur qua lekkere biologische koffie op kantoor. Het is dan ook een kleine moeite om uw kantoor of gebouw te voorzien van een professionele koffiemachine met goede en eerlijke Australian bonen.

1+1 = 3

We leveren dus rechtstreeks de Australian bonen, hetgeen op inkoop aanzienlijk scheelt, maar kunnen ook de koffiemachine inclusief onderhoud en service regelen.

En wat dacht u vervolgens van het vullen en bijhouden van de koffiemachines? Daar hebben we met het team van De Groene Artisanen de oplossing voor in huis.

postkamer services

Een nieuwe vorm van verbondenheid.

Ongeacht de digitalisatie van postprocessen en -verzendingen blijft de fysieke- en  logistieke bezorging van poststukken binnen gebouwen nog steeds actueel. Bij diverse opdrachtgevers levert De Groene Artisanen medewerkers die de in- en externe post afhandelen. Veelal doen we dat met medewerkers die qua leeftijd de 65+ grens hebben overschreden maar toch veel te vitaal zijn om acuut te stoppen in het arbeidsproces. Zo snijdt duurzaamheid en sociaal ondernemen aan twee kanten.

Wilt u ook eens kennis maken met een echte Artisaan, bel ons gewoon!

huismeester services

Eerste aanspreekpunt

Volgens de Groene Artisanen is een huismeester iemand die verantwoordelijk is voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een gebouw. De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt voor pand bewoners en gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. Daarnaast houdt hij of zij zich bezig met (klein) onderhoud en houdt toezicht op de veiligheid. Veelal controleert de huismeester de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden en andere dienstverlening door derden.

In samenspraak met onze opdrachtgevers stellen wij een exacte taakomschrijving vast. Binnen de opdrachtgevers van de Groene Artisanen is de functie van een huismeester een parttime baan.

 

Privacy Policy  |  Facebook  |  Instagram  |  E-mail

Copyright De Groene Artisanen  |  All Rights Reserved