Hospitality

Foodformules

Het liefst creëren wij een restaurant, een grab & go shop, of coffeebar op een centrale plek in een gebouw en verzorgen wij  aanpalende banqueting- en vergaderactiviteiten. U herkent onze foodformules vanuit het straatbeeld en daar voelen wij ons goed bij. Daar waar u privé afspreekt, eet en koopt omdat de sfeer en het eten u aanspreekt, dat  zou ook tijdens werktijd bereikbaar en haalbaar moeten zijn.

Wij komen naar u toe met onze foodformules!

 

CONTRACTVORMEN

De contractvormen die binnen de contractcatering worden toegepast kennen wij van haver tot gort. Uiteraard anticiperen wij graag op de wensen van de opdrachtgevers. Wij hebben ervaring met de diverse contractvormen (aanneemsom, openboek en commercieel) en adviseren u graag inzake de contractvorm die het beste bij uw organisatie en uw servicepakket past.

Bij langdurige overeenkomsten zijn wij bereid om bepaalde investeringen voor onze rekening te nemen.

 

Concepten

Grab & Go Shops

WIJ BEDENKEN ZE, WE MAKEN ZE, WE RUNNEN ZE!

Onze Grab & Go shops variëren qua grootte tussen de 10 en 20m². Het assortiment gaat van ontbijt-tot lunchproducten, maar we houden ook rekening met vergeten boodschappen. De grote drager van onze shop  is de barista-opstelling. Dit concept is zowel als self-service, maar ook als bedienend concept te exploiteren. De Grab & Go shop wordt bij voorkeur op een centrale plek in het gebouw opgebouwd.

Heeft u interesse? Wij komen graag langs om de plannen te bespreken en de haalbaarheid met u door te rekenen.

Little backery

IDEAAL BEDRIJFSCONCEPT

Hoezo klef fabrieksbrood?
Wat nou als we een kleine ‘bakery’ binnen uw bedrijf introduceren zodat uw medewerkers en relaties iedere ochtend vers afgebakken broodvarianten kunnen bestellen en consumeren. Een eigen ‘bakery’ in combinatie met de juiste lunchproducten…..dat is toch een ideaal bedrijfsconcept?
Een vrijblijvend haalbaarheidsonderzoek behoort bij De Groene Artisanen tot de mogelijkheden.

 

Services

Frontdesk services

Diverse receptiediensten

De Groene Artisanen  helpt u bij het organiseren van diverse receptiediensten zoals: receptionistes, gastvrouwen en servicedesk medewerkers. De receptionist is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus is een onmisbare schakel qua hospitality. Zowel face-to-face als telefonisch krijgen klanten en bezoekers eerst te maken met de receptionist. Onze mensen beschikken over professionele  luister- en gespreksvaardigheden en worden getraind op het gebied van hostmanship zodat iedere gast kan rekenen op een ‘warm welkom’.

Geschikte receptiediensten en of aanpalende services voor uw bedrijf

Tijdens een persoonlijke ontmoeting bij u op locatie kunnen we inventariseren welke dienstverlening en services gewenst zijn voor uw organisatie. We maken een analyse van de werkzaamheden en functie eisen en gaan aan de slag met een nauwkeurige werk omschrijving en selectie. Als er een juiste match is tussen onze organisaties (operationeel en financieel), kunnen we op korte termijn aan de slag.

Continuïteit en representatie

Om de continuïteit te waarborgen worden een team van meerdere ‘flexkrachten’ ingewerkt. Zij zijn in staat om uw vaste receptioniste te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte, vakantie of een dokters-/tandartsafspraak. De planning van de receptie is volledig in handen van De Groene Artisanen, evenals het bijhouden van de instructies, het houden van werkoverleg, functionering- en beoordelingsgesprekken. Onze medewerkers zijn gekleed in een representatief en herkenbaar kostuum. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor het verstrekken, het onderhoud en vervanging van het kostuum.Onze medewerkers kunnen full- of parttime worden ingezet.

Referenties

Wilt u referenties zien? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe positief onze klanten de receptiediensten van De groene Artisanen ervaren.

Events (on wheels)

Mobiele concepten

U kunt  ons regelmatig terugvinden op foodfestivals, zoals ‘Taste of Amsterdam’ en ‘rollende keukens’. Maar wij zijn ook te boeken voor speciale gelegenheden of tijdelijke projecten. Onze mobiele cateringconcepten (food en koffie/thee) zijn tijdloos en sluiten naadloos aan bij een thema of  project. Uiteraard bestaat het assortiment dat wij voeren hoofdzakelijk uit producten die in het verlengde liggen van onze filosofie. Hierbij een paar voorbeelden van mobiele cateringconcepten die wij op events regelmatig inzetten:

  • ORGANIC FLAMMKUCHEN MOBILE
  • AUSTRALIAN ORGANIC COFFEE
  • BIO BURGER FOODTRUCK
  • ALL VEGGIE FOOD-O-THEEK
  • JAMBA JUICE INNOVATION BAR

Automaten en pantryservice

Pantry- en warme dranken operator

Met ons zusterbedrijf Australian zitten we natuurlijk super dicht bij het vuur qua lekkere biologische koffie op kantoor. Het is dan ook een kleine moeite om uw kantoor of gebouw te voorzien van een professionele koffiemachine met goede en eerlijke Australian bonen.

1+1 = 3

We leveren dus rechtstreeks de Australian bonen, hetgeen op inkoop aanzienlijk scheelt, maar kunnen ook de koffiemachine inclusief onderhoud en service regelen. En wat dacht u vervolgens van het vullen en bijhouden van de koffiemachines? Daar hebben we met het team van De Groene Artisanen de oplossing voor in huis.

 

Postkamer services

Een nieuwe vorm van verbondenheid

Ongeacht de digitalisatie van postprocessen en -verzendingen blijft de fysieke- en  logistieke bezorging van poststukken binnen gebouwen nog steeds actueel. Bij diverse opdrachtgevers levert De Groene Artisanen medewerkers die de in- en externe post afhandelen. Veelal doen we dat met medewerkers die qua leeftijd de 65+ grens hebben overschreden maar toch veel te vitaal zijn om acuut te stoppen in het arbeidsproces. Zo snijdt duurzaamheid en sociaal ondernemen aan twee kanten.

Wilt u ook eens kennis maken met een echte Artisaan, bel ons gewoon of stuur ons een e-mail!

Huismeester services

Eerste aanspreekpunt

Volgens de Groene Artisanen is een huismeester iemand die verantwoordelijk is voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een gebouw. De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt voor pand bewoners en gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. Daarnaast houdt hij of zij zich bezig met (klein) onderhoud en houdt toezicht op de veiligheid. Veelal controleert de huismeester de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden en andere dienstverlening door derden.

In samenspraak met onze opdrachtgevers stellen wij een exacte taakomschrijving vast. Binnen de opdrachtgevers van de Groene Artisanen is de functie van een huismeester een parttime baan.