Aantal personen ±2
Broodje met avocado, paprika en geitenkaas
Ingrediënten
• 2 sneetjes biologisch volkoren brood (EVI brood)
• 1 biologische avocado
• 1 halve biologische rode paprika
• 1/4 kleine biologische ijsbergsla
• 1 biologische tomaat
• 50 gr biologische geitenkaas
• vers gemalen peper en zout
Bereiding
1. Was en snij de ijsbergsla, paprika en tomaat.
2. Beleg de snee brood met wat ijsbergsla, leg daarop de stukjes paprika en tomaat en bedek deze met de plakken avocado.
3. Brokkel de geitenkaas en strooi dit erover heen.
4. Maak het eventueel op smaak met wat vers gemalen zout en peper.
Tips
Doe de avocado en de geitenkaas in een kom en prak deze samen met wat zout
en peper tot een puree. Besmeer het brood hiermee en leg de stukje paprika en
tomaat er boven op.
Printversie in PDF