Aantal personen ±2
Flammkuchen met aubergine, bloemkool en tomaat

Ingrediënten

• 1 rol biologische flammkuchendeeg
• 100 gr biologische cherrytomaatjes
• 1/2 biologische aubergine
• 1/2 biologische courgette
• 1 kleine biologische bloemkool
• 1 biologische ui
• 100 gr biologische Mozzarella
• een handje verse koriander
• vers gemalen peper en zout

Bereiding

1. Verwarm de oven zoals aangegeven op de verpakking.
2. Spoel de groenten schoon en droog na met wat keukenpapier.
3. Maak de ui schoon en snij deze in ringen. Halveer de cherrytomaatjes.
4. Snij kleine roosjes van de bloemkool en snij de aubergine en courgette in plakjes.
5. Rol het deeg uit op een bakplaat belegd met bakpapier.
6. Verdeel de groenten over het deeg.
7. Pak dan de Mozzarella en scheur deze in kleine stukjes. Verdeel ook dit over het deeg.
8. Zet de flammkuchen in de oven en bak deze de aangegeven tijd op de verpakking in de oven goudbruin.
9. Snij de koriander grof en verdeel deze over de flammkuchen.
10. Maak eventueel op smaak met wat vers gemalen peper en zout.

Tips

Printversie in PDF
Share This