Recept broodjes DGA | Geitenkaasburger met aardbei en peer
Aantal personen ±2
Geitenkaasburger met aardbei en peer

Ingrediënten

• 2 biologische meergranen bollen
• 75 gr biologische geitenkaas
• een handje biologische babyspinazie
• 1 biologische peer
• 4 biologische aardbeien

Bereiding

1. Spoel de aardbeien, de peer en de spinazie onder stromend water schoon en droog na met wat keukenpapier.

2. Snij dan de bollen horizontaal door midden en besmeer de onderzijdes met een beetje geitenkaas.

3. Verdeel daar de babyspinazie overheen.

4. Snij daarna de peer door midden, verwijder het steeltje en het klokhuis en er daarna plakken van. Verdeel de plakken over de babyspinazie.

5. Verwijder daarna de kroontjes van de aardbeien en snij ook deze in plakjes. Verdeel de plakjes aardbei over de peer en pak dan de geitenkaas en brokkel deze over de aardbeien heen.

6. Plaats nu de bovenkanten van de bollen erop.

Tips

Printversie in PDF
Share This