Recept ontbijt gevulde Kai­ser­brood­jes met ei en lenteui DGA bedrijfscatering vegetarisch
Aantal personen ±2-3
Gevulde kaiserbroodjes met ei en lente-ui

Ingrediënten

• 3 biologische (half afgebakken) kaiserbroodjes
• 3 biologische eieren
• 3 plakjes biologisch belegen kaas , extra dun gesneden (Weerribben)
• 1 biologische lente-ui

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

2. Snij de lente-ui in stukjes en snij het groene gedeelte mee.

3. Snij daarna de top van de broodjes en verwijder de binnenkant.

4. Doe in elk broodje 1 plakje kaas en vouw de kaas over de rand van de broodjes.

5. Verdeel de helft van de lente-ui in de broodjes en breek daarna in elk broodje 1 ei.

6. Strooi daarna de rest van de lente-ui over de broodjes en zet de broodjes 20 minuten in de oven.

7. Als het eiwit goed gestold is zijn de broodjes klaar.

Tips

Printversie in PDF
Share This