Recept lunch penne rigate met artisjok en visvrije tonijn | DGA Green Food Catering

Aantal personen ± 2-3

Penne rigate met artisjok en visvrije tonijn

INGREDIËNTEN

  • 200 gr biologische penne rigate 
  • 100 gr visvrij tonijn
  • 100 gr biologische artisjokharten
  • 1 eetlepel biologische olijfolie
  • 5 stengels biologische bieslook
  • 1/2 biologische citroen
  • vers gemalen zout en peper

BEREIDING

Kook de penne rigate zoals aangegeven op de verpakking. Snij de artisjokharten in stukken. Snij daarna de bieslook fijn en haal de visvrije tonijn uit elkaar met een vork. Voeg zowel de bieslook als de visvrije tonijn bij de artisjokken. Pers daarna het sap uit de halve citroen en voeg hier de olijfolie aan toe. Maak het op smaak met wat peper en zout en schenk dit over het artisjokmengsel. Voeg het totaal bij de penne en meng dit rustig door elkaar.

Klik hier voor de printversie (PDF).

Share This