Aantal personen ±2
Spaghetti met veldsla, groene pesto en tomaat

Ingrediënten

• 200 gr biologische spaghetti
• 100 gr biologische cherry tomaatjes
• 80 gr biologische veldsla
• 50 gr geraspte biologische mozzarella
• 2 a 3 eetlepels biologische groene pesto - Bekijk tip!

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

2. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en doe de pasta in een ovenschaal.

3. Schep 2 of 3 eetlepels (vers gemaakte) groene pesto over de pasta en strooi de geraspte kaas erop.

4. Leg de cherry tomaatjes er bovenop en zet de ovenschaal 5 tot 7 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.

5. Haal de ovenschaal uit de oven.

6. Verdeel de rucola over 2 diepe borden en schep er voorzichtig de spaghetti met pesto en cherrytomaatjes op.

Tips

Zelf groene pesto maken? Ga naar het brood recept: "Verse bagels met roomkaas en pesto".

Printversie in PDF
Share This