Aantal personen ± 3-4

gegratineerde bloemkool metgegratineerde bloemkool met citroen en parmezaangegratineerde bloemkool met citroen en parmezaan DGA bedrijfscatering citroen en parmezaan

Tortilla’s met linzen, paprika, tomaat en koriander

INGREDIËNTEN

  • 4 vellen biologische tortilla’s

  • 1 pot biologische linzen

  • 1 biologische rode paprika

  • 1 biologische oranje paprika

  • 1 biologische gele paprika

 

  • 100 gr biologische cherry tomaatjes

  • 1 eetlepel kokosolie

  • 2 handjes verse koriander

  • vers gemalen chili peper

  • vers gemalen en zout

BEREIDING

Was de paprika’s en de tomaatjes en droog ze af met wat keukenpapier. Snij daarna de paprika’s door midden en verwijder het binnenste gedeelte en de steel en snij de paprika’s in kleine stukken. Halveer daarna de cherry tomaatjes en zet dit even aan de kant. Snij dan de koriander fijn en zet dit ook even aan de kant. Doe de kokosolie in een wokpan en voeg als eerst de paprika’s toe. Laat de pot met linzen uitlekken en voeg daarna de linzen bij de paprika stukjes. Roer het even goed door en voeg dan de cherrytomaatjes toe. Maal wat chilipeper en wat zout over de groenten en bak het nog even door. Haal daarna de pan van de warmtebron en voeg dan pas de koriander bij de groenten. Verwarm in een magnetron de vellen tortilla en verdeel ze over de borden. Schep de paprika/linzen massa in de tortilla’s en vouw de tortilla’s dicht.

Klik hier voor de printversie (PDF).

Share This