Aantal personen ±2
Artisjoksa­la­de met avocado

Ingrediënten

• 4 biologische artisjokken
• 1 biologische avocado
• 1 halve kleine biologische broccoli
• 1 kleine krop biologische sla
• 1 eetlepel gember wassabi dressing (delicious.)

Visoptie:
• 100 gr tonijn en een snufje grof zeezout

Bereiding

1. Kook de artisjokken in ongeveer 20 minuten gaar.

2. Snij de artisjokken, avocado en broccoli in stukjes en was de broccoli en de sla.

2. Leg de sla op het bord en verdeel de roosjes broccoli, artisjokken en stukjes avocado er overheen. Garneer de salade met de gember wasabidressing.

3. Visoptie: Laat de tonijn goed uitlekken in een zeef en verdeel de stukken tonijn over de salade.

5. Maak het af met wat grof zeezout.

Tips

Printversie in PDF
Share This